sâmbătă, 10 august 2013

Reclama interactiva pe sacose de cumparaturi, pentru cresterea stimei de sine a femeilor

O reclama publicitara realizata de agentia spaniola JWT pentru Diagonal Mar Shopping Centre din Barcelona demonstreaza cit de ofertante si inovatoare sint codurile QR in transmiterea diferitelor tipuri de mesaje, inclusiv a celor publicitare. Reclama despre care facem vorbire are ca idee "cresterea stimei de sine" a femeilor care fac cumparaturi in shopping center-ul mentionat.

S-a pornit de la faptul ca fiecare femeie care face cumparaturi are nevoie de aprecieri, de laude, de complimente. E bine cind ea aude aprecierile acestea din partea prietenelor sau colegelor de serviciu, dar si mai si este cind le aude din gura unui barbat. Care spune mai mult decit atit! Si acest barbat nu este nici prietenul, nici sotul ei! Este un barbat misterios!

Aceasta minune e posibila datorita codurilor QR. La Diagonal Mar clientele primesc cumparaturile in sacose care au imprimate pe ele fata unui tinar atragator. Acesta are lipit pe buze un cod QR. In momentul in care codul e scanat, imediat apare pe ecranul smartphone-ului o imagine video cu gura tinarului din fotografie, care incepe sa faca multe complimente femeii care tine telefonul in dreptul sacosei.

"Esti splendida!", "Zi-mi care este numele tau, pentru ca vreau sa te trec pe lista mea de dorinte de Craciun!", spune, printre altele, vocea sexy a barbatului. In videoclip, puteti vedea reactiile femeilor cind vad si aud aceste lucruri. Fiti atenti si la fetzele barbatilor care insotesc aceste femei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu